Wie zijn wij

 

Janet Turkstra
Janet studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Al eerder rondde zij de hogere hotelschool succesvol af. In 1997 richtte zij samen met Ronald Wijnsema een van de eerste internetwinkels in Nederland op na het winnen van de Business Challenge. In 2000 richtte Janet Studio 232 op. Zij adviseert en traint directies, managers en teams. Haar speerpunten zijn leiderschap bij verandering, klantgerichtheid en communicatie. Zij levert graag een bijdrage aan het wij-gevoel in organisaties. Betrokkenheid is een voorwaarde voor een succesvolle verandering. Janet heeft passie voor het onderwijs en de zorg en probeert daarin zowel zakelijk als prive aan bij te dragen.

 

Jurjen de Jong
Jurjen studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Bij Accenture was hij betrokken bij de oprichting van de e-business afdeling en adviseerde hij diverse multinationale ondernemingen met betrekking tot hun internetstrategie. Als mede-eigenaar van een internetbedrijf heeft hij voor vele organisaties processen via internet ontsloten. Bij het ontwerp van processen voor organisaties in verandering houdt Jurjen het menselijke aspect scherp in het oog. Jurjen is een strategische denker. Hij houdt overzicht en is gedreven en behulpzaam in zijn streven om de gestelde doelen te realiseren. Passie voor duurzame energie en de elektrische auto.

Sonja van Hoof
Sonja studeerde Toegepaste Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Twente. Sonja werkte vijf jaar op het gebied van communicatie en beleid voor zij zich meer richtte op het menselijke aspect. Naast haar werkzaamheden voor Studio 232 ondersteunt zij als zelfstandig loopbaanadviseur mensen om keuzes vanuit hun hart te maken. Sonja vindt het belangrijk om betrokken te zijn en zinvol werk te doen. Dat levert haar positieve energie op die ze graag doorgeeft. Sonja is enthousiast, open en belangstellend.

 

Ronald Wijnsema
Ronald studeerde Natuurkunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Samen met Janet Turkstra richtte hij in 1997 een van de eerste internetwinkels in Nederland op. Ronald heeft diverse complexe platvormen en databases ontwikkeld en heeft ondermeer een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ProgressWWW, dat Nederlandse universiteiten en hogescholen gebruiken voor de publicatie van studieresultaten en het intekenen van tentamens. Met zijn ICT achtergrond ondersteunt hij diverse ondernemingen en onderwijsinstellingen. Ronald kan intelligente oplossingen ontwikkelen voor ‘onmogelijke wensen'. Hij is enthousiast en hulpvaardig.

Paul Eijkemans

Paul studeerde Economie aan de universiteit van Rotterdam en werkte jarenlang in verschillende managementposities in voornamelijk de mobiele telecombranche. Na een lange 'sabattical' besloot hij om zich verder te specialiseren in datgene waar hij de meeste voldoening uit haalt: mensen helpen om zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Sindsdien houdt hij zich bezig met coaching, training en interim-management. Als interim-manager richt Paul zich op de individuele medewerker, om vanuit het individu het gezamenlijke groepsresultaat positief te beïnvloeden.

 

Ton de Jong
Ton studeerde Technische Natuurkunde aan de Technische Universiteit Delft. Als Manager Operations Talpa Interactive was hij verantwoordelijk voor de crossmediale doorvertaling van de televisieprogramma’s van Talpa TV. Daarvoor adviseerde en ondersteunde hij als technical director bij Lost Boys klanten op het gebied van internet en mobiele services. Ton is behulpzaam en bedenkt graag intelligente oplossingen op het snijvlak van online business en technologie. 

 

Margit Rosendahl
Margit heeft na haar HEAO-studie in Amsterdam ruim 10 jaar ervaring opgedaan in Marketing, Communicatie en Management bij grote bedrijven als KPN Telecom, Postbank, ASN Bank, UWV en Endemol.
Margit is gecertificeerd trainer met Hart en Ziel®. Ze geeft trainingen op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Haar hart ligt bij de groei en ontwikkeling van de deelnemers vanuit een oprechte en respectvolle interesse in mensen. Laat je verrassen door haar enthousiasme en inspireren door nieuwe inzichten!
 

David de Vriend
David studeerde Politieke Wetenschappen (UvA) en aan de Sociale Academie in Den Bosch.
Nieuwsgierig en betrokken werkt David graag met mensen aan hun volgende stap in hun ontwikkeling als professional, collega, teamlid en leidinggevende. David kijkt naar wat er binnen en tussen mensen gebeurt in het kader van hun werk en helpt mensen in hun leerproces, of het nu om vaardigheden, slim werken in een organisatie of leiderschap gaat. Hij doet dit al vele jaren als trainer, trainingsacteur, coach, assessor en mediator.
 

Yonda Poslavsky
Yonda studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht. Na enkele jaren gewerkt te hebben in een TBS-kliniek is zij zich gaan richten op psychologie van arbeid en gezondheid. Zij heeft zich gespecialiseerd in psychologische begeleiding, coaching en training. Yonda heeft ruime ervaring bij verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen. Ook gaf zij les op de Hogeschool Utrecht, aan de faculteit Sociaal en Agogisch Werk.
Yonda kijkt met mensen naar mogelijkheden en kansen die zij hebben. Zij kijkt vanuit een positief perspectief naar de toekomst en helpt mensen hun doelen te verwezenlijken door werken vanuit hun kracht en hulpbronnen. Yonda is vrolijk, betrokken en innovatief.

Diki Elferink
Diki studeerde aan de Katholieke Pabo in Zwolle. Naast haar werk bij Studio 232 studeert zij orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Diki ondersteunt de klanten en professionals van Studio 232. Diki is enthousiast en betrokken.